Kangoeroe Klup

 

 

 

Kangoeroe Klup bij Juventa
De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat de vereniging aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. De kangoeroes trainen iedere zaterdagochtend om 11:00 uur in sporthal De Beek. Het klupje bestaat op dit moment uit 7 enthousiaste kindjes en wordt getraind door Loes en Andries.

Even voorstellen

Scoro

Dit is Scoro. Hij houdt er heel erg veel van om goals te maken. Op de training probeert hij alles door een korf of iets anders te gooien: ballonnen, pittenzakjes en grote ballen!

Jumper

Dit is Jumper en hij kan heel hoog springen. Als Scoro een bal door de korf gooit, probeert hij hem te vangen als het misgaat. Omdat hij zo hoog kan springen, kan hij de bal eerder vangen dan anderen!

Funny

Dit is Funny en hij maakt veel grapjes. Hij vindt trucjes met de bal erg leuk vooral stuiteren, overgooien en een rondje om zijn middel draaien.

Spurt

Dit is Spurt. Hij kan heel hard rennen. Korte stukjes, lange stukken of in rondjes, het maakt hem niet uit. Alleen achteruit rennen, dat kan hij niet zo goed…

Pietentraining

Team van de Week

Kamp F en Kangoeroes

Kangoeroedag

Kerst en Pasen