Welkom bij korfbalvereniging Juventa Hardenberg!

Herzien oefenprogramma zaal voor zaterdag 16 november 2019

Het oefenprogramma in de zaal voor zaterdag 16 november 2019  is  gewijzigd. De B2 speelt om 14.45 uur in de Beek tegen een combi team van de B1 en C1 en de aanvangstijd van de A2 is vervroegd naar 15.15 uur.

Klik hier voor het (pdf) herziene programma voor zaterdag 16 november 2019.

147 keer gelezen

Nu al 33 aanmeldingen! Geef je snel op!

Zaterdag 16 november: Clinic voor de jeugd! Er zijn ondertussen al veel aanmeldingen binnengestroomd. Het belooft dus een mooie ochtend te worden. Maar er is nog plek voor meer.

Zit jij in de F, E of in de D? Dan is dit wat voor jou. Zaterdag 16 november zal er in Sporthal de Beek een clinic gegeven worden door spelers uit het eerste en tweede van Juventa. Daar wil jij toch bij zijn?

Deze clinic is bedoeld voor spelers uit de F1, F2, E1, E2, E3, D1, D2 en de D3. We beginnen om 11:00 en stoppen om 12:15.

Wil je nog meedoen? Geef je dan snel op bij je trainer of trainster of bij Peter Tigelaar.

 

116 keer gelezen

tijdverlenging voor het plaatsen van een pasfoto

Tot en met aanstaande vrijdag 15 november is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’. Daarna kan dit niet meer tot na de zaalcompetitie. Wij vragen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden om te controleren of de pasfoto in de app recent en duidelijk is.

De arbitrage controleert via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij jeugdteams. Ook een vakantiefoto is niet altijd duidelijk genoeg voor de arbitrage. Het beste is bijvoorbeeld een selfie van voren. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

 

Je kunt de foto als volgt wijzigen:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘algemeen’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen;
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. Je kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account aanmaken. Het is belangrijk dat hierbij het e-mailadres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie en het KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten met welk adres je je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie van jouw eigen vereniging.

122 keer gelezen

Zaalwachtschema oefenwedstrijden zaal

Onderstaand de leden die ingepland staan voor zaalwacht bij de oefenwedstrijden in sporthal de Beek. Kijk voor de juiste aanvangstijden van de aan jou toegewezen wedstrijden altijd op het programma op de Juventa site. Leden die als zaalwacht staan ingepland en om de een of andere reden niet aanwezig kunnen zijn worden geacht zelf een vervanger te zoeken. Niet op komen dagen kan absoluut niet !!
Hieronder het schema voor de oefenwedstrijden:

Zaalwacht schema donderdag 14 november 2019
20:00 uur Juventa 2 Marinda Grip & Eva-lynn de Groot
21:15 uur Juventa 1 Jurytafel
Zaalwacht schema zaterdag 16 november 2019
12:30 uur Juventa B1 Chiel Rusken & Daniel Langenberg
13:30 uur Juventa C1 Chiel Rusken & Daniel Langenberg
16:00 uur Juventa A1 Rico Nijeboer & Mark van Laar
17:15 uur Juventa 2 Rico Nijeboer & Mark van Laar
18:30 uur Juventa 1 Jurytafel

 

87 keer gelezen

Oefenprogramma zaal voor donderdag 14 en zaterdag 16 november 2019

Het oefenprogramma in de zaal voor donderdag 14 en zaterdag 16 november 2019 incl. scheidsrechters, zaalwacht en aanwezigheidstijden  staat op de site

Klik hier voor het (pdf) oefen zaalprogramma voor donderdag 14 en zaterdag 16 november 2019.

134 keer gelezen