Welkom bij korfbalvereniging Juventa Hardenberg!

programma 18 januari Juventa

 

112 keer gelezen

Start Try-out G-team is een feit!

 

Gespannen maar vol verwachtingen is gisteren de eerste training geweest voor het G-team.

Er waren 6 deelnemers waarvan er 1 het nog iets te spannend vond, en misschien volgende week mee doet.

We gaan de komende 2 donderdagen door met deze try-outs en beslissen dan samen met de deelnemers en ouders en/of begeleiders of we er mee doorgaan, en in wat voor vorm.

Aan het enthousiasme van de deelnemers en de coaches van Juventa zal het niet liggen. Wordt vervolgd………

 

De G-team begeleiders: Manon, Loes, Onna,Karin,  Arend, Andries en Peter

172 keer gelezen

promo voor a.s zaterdag!

193 keer gelezen

programmaboekje voor a.s. zaterdag!

103 keer gelezen

Ruben Burchartz en Eric Rönitz stoppen aan het eind van het seizoen bij Juventa

Ruben Burchartz en Eric Rönitz stoppen aan het eind van het seizoen bij Juventa

In de afgelopen periode heeft de TC met de technische staf van de selectie evaluatiegesprekken gevoerd. In deze gesprekken hebben zowel Ruben Buchartz (Trainer/Coach Juventa 1) als Eric Rönitz (Trainer/Coach Juventa 2) aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen bij Juventa.

Afgelopen maandag hebben de trainers de selectie op de hoogte gebracht van de keuze en hierbij aangegeven het laatste half jaar vol energie het beste uit de selectie te halen.

Onder leiding van Ruben Burchartz werd afgelopen seizoen voor het eerst in de historie van Juventa zowel op het veld als in de zaal handhaving in de 1e klasse bewerkstelligt en is het team dit jaar nog in de race om wederom in beide competities te handhaven.
Eric Rönitz behaalde vorig jaar op het veld het kampioenschap in de reserve 3e klasse en ook dit jaar is het jonge Juventa 2 nog kandidaat voor het kamioenschap in de zaal en draait het op het veld bovenin de reserve 2e klasse mee.

Juventa is dankbaar voor de ontwikkeling die de selectie heeft doorgemaakt onder beide trainers en bedankt beide heren voor hun inzet en bevlogenheid. Daarbij hopen we op een prachtige manier aan het eind van het seizoen afscheid te mogen nemen van Ruben en Eric.

184 keer gelezen