Leenkorven op! Maar Joost Colling biedt een helpende hand!!

Leenkorven op! Maar Joost Colling biedt een helpende hand!!


De leenkorven actie is een groot succes gebleken! Zo groot dat al onze korven zijn uitgeleend en het leek alsof we mensen moesten teleurstellen..

JC Beheer, het bedrijf van Joost Colling hoorde het en bood de broodnodige hulp! Met zijn hulp konden ook de mensen die op de wachtlijst stonden een korfbalpaal bij huis krijgen! Een geweldige actie van Joost en daarom willen wij hem via deze weg onwijs bedanken!

Om de actie nog meer kleur te geven, vragen we iedereen op die een leenkorf heeft (of zelf thuis een korf) om je Juventa-shirt aan te trekken en je mooiste korfbal-actief of foto door te sturen naar Bas Huisinga: 0623625484. Dan publiceren we de leukste inzendingen!

186 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.