Leenkorven een groot succes!! Stuur je foto of filmpje door!

Leenkorven een groot succes!! Stuur je foto of filmpje door!

Afgelopen week hebben we een oproep gedaan aan alle leden om in deze korfballoze periode een korf te lenen van Juventa! Hier is behoorlijk gehoor aan gegeven, maarliefst 16 palen, korven, onderstukken en ballen zijn uitgegeven! Door heel Hardenberg zie je korfbalpalen staan, waar onze fanatieke leden een balletje op aan het schieten zijn!

Heb je nog geen leenkorf en zou je het wel graag willen? Stuur een mailtje naar secretariaat@juventa-hardenberg.nl

Om de actie nog meer kleur te geven, vragen we iedereen op die een leenkorf heeft (of zelf thuis een korf) om je Juventa-shirt aan te trekken en je mooiste korfbal-actief of foto door te sturen naar Bas Huisinga: 0623625484. Dan publiceren we de leukste inzendingen!

Heel veel succes!

 

296 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.