Belangrijk bericht!

Belangrijk bericht!

Beste leden van Juventa, ouders/verzorgers,

Op dit moment zitten we in een situatie waar niemand voor gekozen heeft.

Het hele sociale leven plat … daar worden mensen die zo actief in het verenigingsleven staan als de leden van Juventa niet vrolijk van.

We moeten er mee dealen en wij als bestuur zijn aan onze leden verplicht om de vereniging zo goed en kwaad als het kan “draaiende” te houden.

Zoals iedereen wel begrepen heeft kunnen en mogen we tot 1 juni niet korfballen. Dat wil zeggen: niet trainen, wedstrijden spelen, toernooien en jeugdactiviteiten organiseren etc. Wat dit betekent voor het traditionele korfbalkamp voor de jeugd waar we het seizoen altijd mee afsluiten kunnen we nu uiteraard nog niet zeggen.

Het wil niet zeggen dat er niets gebeurt! Afgelopen week zijn er 20 korfbalpalen uitgeleend aan leden die het spelletje vreselijk missen. Er zijn nog een paar sets over dus als je belangstelling hebt mail dan even naar secretariaat@juventa-hardenberg.nl

Ook kunnen we over een paar weken de korven van locatie laten wisselen als er meer belangstelling is.  Kijk verder op de site voor een leuke actie hierover.

De TC is al druk met het volgend seizoen. Wie gaat welk team trainen, wie komt er in welk team? Hoe gaan we dit selecteren? Wie wordt de nieuwe hoofdtrainer? Genoeg te doen dus achter de schermen.

En niet geheel onbelangrijk! Is er gestart met het aanleggen van ons nieuwe (kunst) grasmat.

Over de afwikkeling van de veldcompetitie voor wedstrijdkorfbal – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Wat dit voor onze teams betekent horen jullie dan van ons.

Helaas is het ook het geval dat we een (gelukkig nog niet hele grote) voorraad drinken in de kantine hebben. Het bestuur heeft besloten dit te schenken aan de voedselbank. Daar komen mensen die dit het hardst nodig hebben en daar komt het goed terecht.

Wat deze crisis betekent voor de financiële situatie van Juventa hebben we uiteraard nog geen zicht op. We zijn een financieel gezonde vereniging dus hopelijk kunnen we dit goed opvangen.

Beste leden, wij houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte over de gang van zaken.

Blijf gezond en hopelijk tot snel op De Kruserbrink!

Het bestuur.

267 keer gelezen

Peter van der Noordaa

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.