Alle korven zijn uitgeleend! Stuur je foto of filmpje door!

Alle korven zijn uitgeleend! Stuur je foto of filmpje door!


Alle korven zijn uitgeleend! Wil je toch graag een korf? Geef je op voor de reservelijst!!

Afgelopen week hebben we een oproep gedaan aan alle leden om in deze korfballoze periode een korf te lenen van Juventa! Hier is behoorlijk gehoor aan gegeven, meer dan 20 palen, korven, onderstukken en ballen zijn uitgegeven! Door heel Hardenberg zie je korfbalpalen staan, waar onze fanatieke leden een balletje op aan het schieten zijn!

Heb je nog geen leenkorf en zou je het toch graag willen? Stuur een mailtje naar secretariaat@juventa-hardenberg.nl, dan kom je op de reservelijst en zijn er op een later moment mogelijkheden om te ruilen!

Om de actie nog meer kleur te geven, vragen we iedereen op die een leenkorf heeft (of zelf thuis een korf) om je Juventa-shirt aan te trekken en je mooiste korfbal-actief of foto door te sturen naar Bas Huisinga: 0623625484. Dan publiceren we de leukste inzendingen!

200 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.