Scheidsrechters (jeugd) gezocht!

Scheidsrechters (jeugd) gezocht!

Ben je een B-team speler of ouder (s) en heb je tijd om eens een wedstrijdje te fluiten dan zoeken we jou!  (Ook wanneer je incidenteel eens een wedstrijdje wilt fluiten)

Geef je op: scheidsrechter@juventa-hardenberg.nl

In overleg met jou wordt er bepaald wanneer je ingepland kunt worden, welke wedstrijd voor jou geschikt is en of je hiervoor begeleiding nodig hebt.

Waarom zoeken we scheidsrechters?

Door de uitbreiding van de senioren en junioren teams hebben we meer vrijwilligers nodig die af en toe een (jeugd)wedstrijdje willen fluiten.

Afgelopen jaar hebben we het goed gedaan met de verplichte levering van scheidsrechters maar hierbij hebben deze scheidsrechters ook vele thuiswedstrijden voor onze vereniging gefloten (dus dubbele wedstrijden, en zijn hierdoor extra belast. Door deze extra belasting is het opleiden van nieuwe wedstrijdleiders/scheidsrechters ook onder druk komen te staan.

De arbitrage commissie wil graag het aantal wedstrijdleiders/scheidsrechters vergroten zodat de indeling op maat gemaakt kan worden. Tot nu toe heeft Juventa de indeling op vrijwillige basis kunnen regelen, dit wil de arbitrage commissie en het bestuur het liefst ook zo houden.

Aanmelden kan ook bij de leden van de arbitrage commissie: Janet Leemhuis,  Jasper vd Noordaa, Rik Nijland, Theo Stad

160 keer gelezen

Theo Stad

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.