Schoonmaak kantine

Schoonmaak kantine

Dag schoonmakers

Hieronder de mensen die voor de week van 26 augustus 2019 staan ingepland. Tevens staan ook de namen van het raamteam erop die deze week ook aan de beurt is. Datum en tijd kunnen jullie onderling overleggen. Email adressen en telefoonnummers kunnen jullie vinden op de lijst die jullie aan het begin van het seizoen hebben gekregen. Tevens zal dit komende week nog naar jullie toe gemaild worden. Voor vragen kun je altijd mailen naar schoonmaak@juventa-hardenberg.nl

Schoonmaak kantine:
Birgit Rusken
Ouder van Amber Gruppen
Ramona Olsman

schoonmaak ramen:                                                                                                                Alie Botter
Inge Hofsink
Jolanda Spijkers
Mieke Meilink

 

174 keer gelezen

Gerwin Hesselink

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.