Prachtige Juventa-zaterdag op komst, met Kampioenen???

Prachtige Juventa-zaterdag op komst, met Kampioenen???

Zaterdag 15 juni zijn voor de meeste teams alweer de laatste wedstrijden van dit korfbalseizoen. Op sportpark de Kruserbrink is er een druk programma met veel thuisspelende Juventa-teams, spannende wedstrijden en hopelijk een aantal kampioenen!!

De C1 zou aankomende zaterdag kampioen kunnen worden, maar heeft dit niet zelf in de hand. Dit is afhankelijk van het resultaat van de Apeldoorn C1. Zelf heeft het team van Jeffrey Volkerink en Amber Dupon haar laatste wedstrijd al gespeeld, dus de wedstrijd tussen Apeldoorn en Rood-wit zal nauwlettend in de gaten worden gehouden.

De B1 kan door de knappe winst afgelopen dinsdag op Sparta B1, kampioen worden. Het team van Hielke Tigelaar en Kaylee Dupon heeft aan een punt genoeg tegen hetzelfde Sparta B1. Aanvang 12.00 uur op sportpark Stadshagen in Zwolle.

Juventa 2 kan na een goede reeks met overwinningen het kampioenschap op eigen veld binnen halen. Om 14.00uur speelt het jonge team van Eric Rönitz haar kampioenswedstrijd tegen WSS 2. Zorg dat je er bij bent!!

Tevens een belangrijke wedstrijd voor Juventa 1, het mag hopen op een Houdini-act om niet te degraderen uit de
1e klasse D. Het zal dan moeten winnen van Telstar en hopen dat ODIK haar sportieve plicht doet en wint van KVZ. Alleen in dit geval zal Juventa 1 nog kans om een beslissingsduel tegen degradatie te spelen. De wedstrijd tegen Telstar, wat tevens de laatste (thuis-) wedstrijd zal zijn voor de stoppende Jenine Lenters en Bas Huisinga, zal starten om 15.30uur en is de afsluiter van (hopelijk) een mooie Juventa-dag op Sportpark de Kruserbrink!

196 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.