Schoonmaak kantine

Schoonmaak kantine

Hieronder de mensen die voor de week van 29 april 2019 staan ingepland. Datum en tijd kunnen jullie onderling overleggen. Email adressen en telefoonnummers kunnen jullie vinden op de lijst die jullie aan het begin van het seizoen hebben gekregen. Tevens zal dit komende week nog naar jullie toe gemaild worden. Voor vragen kun je altijd mailen naar schoonmaak@juventa-hardenberg.nl

Schoonmaak kantine:                                                                                                          Nienke van der Graaf                                                                                                          Gerda Blaak                                                                                                                              Renate Spit

 

170 keer gelezen

Gerwin Hesselink

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.