1e Plus Alfring Pannenkoeken Prik toernooi een groot succes!!

1e Plus Alfring Pannenkoeken Prik toernooi een groot succes!!


1e Plus Alfring Pannenkoeken Prik toernooi een groot succes!!

Onder ideale omstandigheden organiseerde het Jeugdbestuur vrijdag 19 april het 1e PLUS Alfring Pannenkoeken Prik toernooi. Ouders en opa’s en oma’s hadden heerlijke pannenkoeken gebakken, die door de jeugdleden heerlijk werden opgepeuzeld. Na de pannenkoeken was het voor de jeugdleden van de F’jes en kangoeroes tijd om te spelen op het luchtkussen en voor spellen met Melissa en Hannah! Tevens was Maudy Olsman aanwezig om iedereen te schminken!

Voor de E’tjes t/m de A’s was het priktoernooi! In een spannende strijd werden Liv en Merel kampioen in de D/E-groep, door Robin en linde te verslaan. Joyce en Jade bleken de beste schutters bij de C/B/A-groep, zij versloegen de gebroeders Niek en Joost in de finale. De winnaar kregen een mooie beker om mee naar huis te nemen, maar ook de 1e wisselbeker, waar de namen op gegrafeerd zullen worden. Tevens was er voor de winnaars een kadobon van sponsor PRINSsport!

Tevens was er een prijs voor de beste verkleedde personen. Pien en Lotte waren heel creatief geweest over het jubileumjaar van Juventa! Daarom was de jury het er unaniem over eens dat het zij de mooie sporttassen moesten winnen!

We kijken terug op een super gave avond en hopen volgend jaar het 2e PLUS Alfring Pannenkoeken prik toernooi te mogen organiseren!

Groetjes het Jeugdbestuur!

Niek, Daniel, Liv, Merel, Bas en Eva-Lynn

174 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.