Juventa E2, team van de week bij Juventa 1-Synergo 1!

Juventa E2, team van de week bij Juventa 1-Synergo 1!

Juventa E2, team van de week bij Juventa 1-Synergo 1!

Aankomende zaterdag staat voor de selectie van Juventa de 1e wedstrijd van 2019 op het programma. Nadat er in de eerste 4 wedstrijden van deze competitie al 6 punten zijn behaald, mag het team van Ruben Burchartz laten zien of ze de goede lijn van 2018 in 2019 kunnen doorzetten. Dat mag het vlaggenschip van Juventa aanstaande zaterdag laten zien tegen het sterk geachte Synergo uit Utrecht. Deze voor Juventa onbekende tegenstander, staat met 1 punt minder dan Juventa op een 4e plaats, maar word gezien als een van de gegadigden voor het kampioenschap van de 1e klasse D. Een zeer belangrijke wedstrijd voor de Hardenbergers, bij winst kunnen ze aansluiten bij de topploegen, bij verlies moet het genoegen nemen met een plek in de middenmoot. U bent van harte welkom in sporthal de Beek, aanvang 18.50 uur. Het beloofd weer een prachtig Juventa-avondje te worden in onze mooie thuishaven, sporthal de Beek! Het programmaboekje is in te zien en te downloaden vanaf de site.

Team van de week is deze week de E2!! Het jonge team van trainers Eva Hennink en Jolin Tempelman verloor helaas de eerste 2 wedstrijden van het zaalseizoen, maar zaterdag mag de E2 tegen Avereest proberen de eerste punten binnen te halen!  Aanvang 11.50 uur in sporthal de Beek. U bent van harte welkom! ’s Avonds mogen de jonge talenten zich laten zien aan het grote publiek in de mooie vernieuwde sporthal de Beek!
————————————————————————————————————
Ook dit jaar mogen onze jongste jeugdteams zich weer voorstellen aan het publiek als ‘team van de week’!! Je mag met je team meelopen met het voorstellen van de spelers van het 1e en natuurlijk worden jullie zelf ook voorgesteld aan het publiek!! In de rust mag je met je team aan het publiek laten zien hoe goed jullie kunnen schieten! Doe dus goed je best! Verder zal er nog een verrassing in de kantine voor jullie klaar staan!
Kijk snel in onderstaand schema wanneer jouw team aan de beurt is!

Datum Tijd Aanwezig Wedstrijd Team van de Week!
12 Januari 2019 18.50 uur 18.20 uur Juventa 1 – Synergo 1 E2
26 januari 2019 18.50uur 18.20 uur Juventa 1 – NKC’51 1 De Kangoeroes
2 Februari 2019 18.00 uur 17.30 uur Juventa 1 – Noviomagum 1 F1
2 Maart 2019 18.50 uur 18.20 uur Juventa 1 – Revival 1 De toekomst

Zorg dat je erbij bent!

Groetjes het JAC,
Milou Pinkster
Janet Leemhuis
Christien Leemhuis
Hannah Kuckelkorn

170 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.