8 februari spectaculaire Jubileum-Bingo!!

8 februari spectaculaire Jubileum-Bingo!!

8 februari spectaculaire Jubileum-Bingo!!

Juventa bestaat dit jaar 40 jaar! Het hele jaar staat in teken van dit 40-jarig bestaan, er zullen velen activiteiten volgen met als groot klapstuk het Jubileum-weekend 10/11 mei!

De eerstvolgende top activiteit komt vrijwel elk jubileum terug: De Jubileum-bingo! De Jac, ComCom en jubileum-commissie bundelen hun krachten en zullen 8 februari een grandioze Jubileum-bingo organiseren! De voorbereidingen zijn al in volle gang en het beloofd een spectaculair mooie avond te worden, waar je bij MOET zijn!

Vanaf 18.30 uur zal de Jeugdbingo beginnen in onze eigen Kantine aan de Kruserbrink. Alle jeugd t/m de C’s zijn dan van harte welkom!! Aankomende weken zullen de prachtige prijzen bekend gemaakt worden!
De kinderbingo zal tot ongeveer 20.00uur duren, kosten zijn E2,50 p.p. voor de hele avond!

Vanaf 20.30uur zal de grote Bingo plaatsvinden voor iedereen vanaf de B-jeugd! Het beloofd naast de gezellige bingo met prachtige prijzen een zeer amusementvolle avond te worden! De kosten zijn E10,- p.p. en daarvoor kunt u de hele avond meespelen!!

Hou aankomende periode de website en social media van Juventa in de gaten voor meer informatie.

De organisatie wil benadrukken dat iedereen die Juventa een warm hart toedraagt welkom is! Dus zorg dat je er bij bent!!

Groeten,
De ComCom, de JAC en de Jubileum-commissie!

Heeft uw vragen over dit evenement neem dan contact op met Andries Tigelaar (0619250962) of Bas Huisinga (0623625484)

275 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.