Kangoeroe-klup middag in de Beek

De kleinste korfballers bij Juventa heten Kangoeroes. Om meer kinderen kennis te laten maken met korfbal organiseren  we een Kangoeroe Klup middag voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar. Kom op zaterdag 10 november 2018 naar de Kangoeroe Klup-midddag in sporthal de Beek in Baalderveld ! Neem je ook een vriendje of vriendinnetje mee?

Wat is de Kangoeroe Klup?

De Kangoeroe Klup is een uniek beweegprogramma voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Lopen, springen, scoren en plezier vormen de basis. Kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen. Uiteraard hebben de spelvormen een vette knipoog naar korfbal. Tijdens de Kangoeroe Klup-middag op zaterdag 10 november geven we je hier een voorproefje van.

Voor wie?

De Kangoeroe Klup-middag is voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar en vindt plaats in sporthal de Beek in Baalderveld. Om 13.00 uur beginnen de spelletjes. Rennen, springen, scoren en plezier staan centraal. Een ideale manier om gezelligheid en sportiviteit te combineren. Rond 15.00 uur sluiten we de middag gezamenlijk af.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal kinderen zouden wij het fijn vinden wanneer u uw kind opgeeft via kangoeroeklup@juventa-hardenberg.nl

 

140 keer gelezen

Geef een reactie