Voorstelronde: ’50-tinten grijs’ is weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Voorstelronde: ’50-tinten grijs’ is weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

50-tinten grijs’ is weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Aanstaande Donderdag is het weer zo ver!! Het traditioneel gezellige Hemelvaartstoernooi bij Juventa!

Het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij je niet korfbalvrienden, buren of familie eindelijk mee mogen genieten van ons mooie cluppie! Je kan je NU nog opgeven!!

Sinds vele jaren is een vaste naam op dit toernooi het team ‘50-tinten grijs’! Wat de reden van deze naamkeuze is, blijft elk jaar weer gissen, doelen ze op hun haarkleur of is het een team vol met spelers met spannende hobby’s? We weten het niet, wel weten ze dat dit gezellige team aankomende donderdag weer aanwezig is! Wil jij ook meedoen met een team? Je hebt nog tot woensdag 12.00uur om je team op te geven!!

Vanaf 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit gezellige toernooi en rond 17.00 uur is het sportieve gedeelte meestal afgelopen (de 3e helft duurt meestal iets langer).
Iedereen van 16 jaar en ouder kan een team opgeven en net als andere jaren zou het leuk zijn als elk team bestaat uit zoveel mogelijk niet-korfballers.

Ook dit jaar zal Marco Eggengoor van MatchpointCatering weer een heerlijk BBQ-menu verzorgen! Voor €12,50 per persoon kan je aanschuiven! (Tussen half 6 en 6 zullen we starten) Geef je snel op bij Bas Huisinga!

Opgeven voor zowel het toernooi als voor de BBQ kan door op dit bericht te reageren met je teamnaam (met vermelding van een contactpersoon) of contact op te nemen met Bas Huisinga: 0623625484.

476 keer gelezen

Bas Huisinga

Een gedachte over “Voorstelronde: ’50-tinten grijs’ is weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Bas HuisingaGeplaatst op  10:04 pm - mei 5, 2018

Op dit moment al 30 opgaves voor de BBQ! Ben je supporter en wil je ook mee-eten? Je bent van harte welkom! Groeten Bas

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.