Voorstelronde 5: ‘Poh uh…’ dat is de naam van ons 5e team op het Hemelvaartstoernooi!

Voorstelronde 5: ‘Poh uh…’ dat is de naam van ons 5e team op het Hemelvaartstoernooi!

Morgen is het weer zo ver!! Het traditioneel gezellige Hemelvaartstoernooi bij Juventa!

Het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij je niet korfbalvrienden, buren of familie eindelijk mee mogen genieten van ons mooie cluppie!

Tja.. ons 5e team op het toernooi. Bij navraag onder welke naam zij wilden gaan spelen, kreeg de organisatie het gevleugelde antwoord: Poh uh…. Het was gissen wat hiermee bedoelt werd, toch wordt ook dit team gerespecteerd. Poh uh.. waar zal het voor staan? Is het nummer 131 op de bestellijst van Chinees restaurant Kota radja? Of word er verwezen naar het werkwoord pochen, waarbij er arrogant gekeken wordt naar eigen daden?
De organisatie heeft in de wandelgangen gehoord dat het te maken heeft met een buitenlandse korfbalstage naar de Chinese Tapei. In clinics van Ricky Wu werd continu het woord ‘poh uh’ gebruikt bij de zo gebruikelijke korfbalterm ‘dekken’, ofwel het verdedigen van je tegenstander. We zijn erg benieuwd en hopen het morgen te zien op het Hemelvaartstoernooi bij Juventa! Tot dan!

Vanaf 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit gezellige toernooi


 

 

218 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *