Voorstelronde 4: Heeft het tukkersteam de winst al in de ‘tuk’ op het Hemelvaartstoernooi??


Voorstelronde 4: Heeft het tukkersteam de winst al in de ‘tuk’ op het Hemelvaartstoernooi??

Aanstaande Donderdag is het weer zo ver!! Het traditioneel gezellige Hemelvaartstoernooi bij Juventa!

Het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij je niet korfbalvrienden, buren of familie eindelijk mee mogen genieten van ons mooie cluppie! Je kan je NU nog opgeven!!

Wederom een nieuwe naam binnen het deelnemersveld van het Hemelvaartstoernooi, het tukkersteam. De naam van het team van Marinda Grip verwijst naar Tukker, ofwel de bijnaam voor onze vriendelijke buren, de Twentenaren. Waarschijnlijk is deze bijnaam een verwijzing naar ‘tuk’ in twents, wat broekzak betekend. Waardoor de organisatie ervan uitgaat dat het ‘tukkerteam’ het idee heeft dat ze het winnen van het toernooi wel in de ‘tuk’ heeft. Of dit missplaatste arrogantie is, of dat ze echt zo extreem goed zijn gaan we donderdag zien!

Wil jij ook meedoen met een team? Je hebt nog tot woensdag 12.00uur om je team op te geven!!

Vanaf 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit gezellige toernooi en rond 17.00 uur is het sportieve gedeelte meestal afgelopen (de 3e helft duurt meestal iets langer).
Iedereen van 16 jaar en ouder kan een team opgeven en net als andere jaren zou het leuk zijn als elk team bestaat uit zoveel mogelijk niet-korfballers.

Ook dit jaar zal Marco Eggengoor van MatchpointCatering weer een heerlijk BBQ-menu verzorgen! Voor €12,50 per persoon kan je aanschuiven! (Tussen half 6 en 6 zullen we starten) Geef je snel op bij Bas Huisinga!

Opgeven voor zowel het toernooi als voor de BBQ kan door op dit bericht te reageren met je teamnaam (met vermelding van een contactpersoon) of contact op te nemen met Bas Huisinga: 0623625484.

Doe je niet mee met het toernooi, maar wil je toch meedoen met de BBQ?? Dat kan! Geef je dan ook op bij Bas!

 

217 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *