Voorstelronde 3: NIX18 doet mee met het Hemelvaartstoernooi!

Voorstelronde 3: NIX18 doet mee met het Hemelvaartstoernooi!

Aanstaande Donderdag is het weer zo ver!! Het traditioneel gezellige Hemelvaartstoernooi bij Juventa!

Het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij je niet korfbalvrienden, buren of familie eindelijk mee mogen genieten van ons mooie cluppie! Je kan je NU nog opgeven!!

Een nieuw team dit jaar is NIX18, dit team van Annemarie Leemhuis heeft de boomlange Andries Tigelaar in laten vliegen met zijn vrienden om sowieso in de paalzone te heersen. Op deze manier hoopt het team zich te onderscheiden van de rest. De naam NIX18 verwijst naar
anti-alcohol beleid van de overheid voor de jeugd tot en met 18 jaar. Of we hier te maken hebben met een promotie-team en dat dit getalenteerde team wordt gefinancierd door de overheid is ons niet bekend, echter zijn wij zeer blij met de opgave van dit team en hopen dat de promotionele activiteiten een goede weerslag heeft op onze Hardenbergse jeugd.
We gaan het zien aankomende donderdag!!

Wil jij ook meedoen met een team? Je hebt nog tot woensdag 12.00uur om je team op te geven!!

Vanaf 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit gezellige toernooi en rond 17.00 uur is het sportieve gedeelte meestal afgelopen (de 3e helft duurt meestal iets langer).
Iedereen van 16 jaar en ouder kan een team opgeven en net als andere jaren zou het leuk zijn als elk team bestaat uit zoveel mogelijk niet-korfballers.

Ook dit jaar zal Marco Eggengoor van MatchpointCatering weer een heerlijk BBQ-menu verzorgen! Voor €12,50 per persoon kan je aanschuiven! (Tussen half 6 en 6 zullen we starten) Geef je snel op bij Bas Huisinga!

Opgeven voor zowel het toernooi als voor de BBQ kan door op dit bericht te reageren met je teamnaam (met vermelding van een contactpersoon) of contact op te nemen met Bas Huisinga: 0623625484.

Doe je niet mee met het toernooi, maar wil je toch meedoen met de BBQ?? Dat kan! Geef je dan ook op bij Bas!

267 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *