Voorstelronde 2: Talenten vanuit het hele land oftewel ‘de Toppers’  weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Voorstelronde 2: Talenten vanuit het hele land oftewel ‘de Toppers’  weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Talenten vanuit het hele land oftewel ‘de Toppers’  weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

Aanstaande Donderdag is het weer zo ver!! Het traditioneel gezellige Hemelvaartstoernooi bij Juventa!

Het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij je niet korfbalvrienden, buren of familie eindelijk mee mogen genieten van ons mooie cluppie! Je kan je NU nog opgeven!!

Net als andere jaren zijn ‘de Toppers’ weer aanwezig! Het team van de in Roermond wonende Matthijs Meijer heeft een uitgebreide selectie uit het gehele land. Er word gezegd dat ze door het gehele land selectiewedstrijden houden, zodat ze een uitgebalanceerd team hebben vol met grote talenten. Hopelijk voor ‘de Toppers’ komt dit grote talent aankomende donderdag boven drijven, maar de grote vraag bij ‘de Toppers’ blijft of ze als team kunnen functioneren, aan het individuele talent kan het namelijk niet liggen. We gaan het zien aankomende donderdag!!

Wil jij ook meedoen met een team? Je hebt nog tot woensdag 12.00uur om je team op te geven!!

Vanaf 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit gezellige toernooi en rond 17.00 uur is het sportieve gedeelte meestal afgelopen (de 3e helft duurt meestal iets langer).
Iedereen van 16 jaar en ouder kan een team opgeven en net als andere jaren zou het leuk zijn als elk team bestaat uit zoveel mogelijk niet-korfballers.

Ook dit jaar zal Marco Eggengoor van MatchpointCatering weer een heerlijk BBQ-menu verzorgen! Voor €12,50 per persoon kan je aanschuiven! (Tussen half 6 en 6 zullen we starten) Geef je snel op bij Bas Huisinga!

Opgeven voor zowel het toernooi als voor de BBQ kan door op dit bericht te reageren met je teamnaam (met vermelding van een contactpersoon) of contact op te nemen met Bas Huisinga: 0623625484.

593 keer gelezen

Bas Huisinga

Een gedachte over “Voorstelronde 2: Talenten vanuit het hele land oftewel ‘de Toppers’  weer aanwezig op het Hemelvaartstoernooi!

MatthijsGeplaatst op  2:14 pm - mei 7, 2018

Het team uit Dordrecht van Koen Meijer mag ook zeker niet onderschat worden. Ik heb gehoord dat ze naar afloop van het Hemelvaart toernooi vorig jaar al begonnen zijn met trainen. Het tempo in de derde helft lag vorige jaar namelijk iets te hoog voor hen om mee te komen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.