Schoonmaak Kantine

Dag dames,

Hieronder de dames die voor de week van 21 mei 2018 staan ingeroosterd. Datum en tijd kunnen jullie onderling overleggen. Email adressen en telefoonnummers kunnen jullie vinden op de lijst die jullie aan het begin van het seizoen hebben gekregen. Tevens zal dit komende week nog naar jullie toe gemaild worden. Voor vragen kun je altijd mailen naar schoonmaak@juventa-hardenberg.nl

Schoonmaak voor de week van 21 mei:

Elja van Eijk                                                                                                                        Mevr. Bolks                                                                                                                            Maaike Tigelaar

202 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *