’50-tinten grijs’ wint gezellig Hemelvaartstoernooi!


’50-tinten grijs’ wint gezellig Hemelvaartstoernooi!

Donderdag 10 mei was het hemelvaartsdag, al jaar-en-dag staat deze dag bij Juventa in het teken van het Hemelvaartstoernooi! Onder prima weersomstandigheden streden de korfballers en niet-korfballers om de grote eer om de wedstrijdkorven te mogen opruimen onder het genot van een heerlijke consumptie.

Na de poule wedstrijden, met onder andere een grandioos doelpunt van een roze flamingo van het Tukkersteam, een groot korfbaltalent met prachtige doelpunten ‘uut het Suden des lands’, een makkelijk scorende tandarts uit Vlaardingen, maar bovenal veel gezelligheid, bleken het ‘Tukkersteam’ en ’50-tinten grijs’ de meeste wedstrijden gewonnen. Hierdoor mochten zij de finale spelen. In een spannende finale tussen beide teams die al jaren meedoen met dit fantastische toernooi bleek het ervaren ‘50-tinten grijs’ na verlenging en strafworpen de betere en kreeg dit team de eervolle taak om de wedstrijdkorven op te ruimen!

Na de nodige consumpties verzorgde Matchpoint catering voor alle spelers een heerlijke Barbecue en bleef het nog lang gezellig op sportpark ‘de kruserbrink’.

414 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *