Gezellige en goed bezochte Nieuwjaarsreceptie!

Gezellige en goed bezochte Nieuwjaarsreceptie!

Gezellige nieuwjaarsreceptie goed bezocht!

Op vrijdag 5 januari was de jaarlijkse gezellige nieuwjaarsreceptie bij Juventa. Nadat er onder het genot van een heerlijke consumptie iedereen elkaar de ‘beste wensen’ had gewenst nam voorzitter Peter van der Noordaa de microfoon voor de nieuwjaarspeech. Hierna was het de beurt aan Gijs en Bas Huisinga die voor het 5e jaar de Club/Pubquiz hadden georganiseerd. Na 7 rondes vol met sportvragen, nieuwsvragen, muziekvragen en vragen over Juventa bleek er 1 team net iets sterker dan de concurrentie. Het team ‘een naam hebben we niet’ won en zodoende mogen Bert-Jan Feenstra, Remco Hultink, Andries Tigelaar, Marcel Nijland en Patrick Nijland zich een jaar lang de slimste van Juventa noemen.

 

In de pauze van de Pubquiz was de trekking van de grote verloting. Met een record aantal verkochte loten, mag de ComCom zeer tevreden zijn met hun werk! Aangezien Lianne Hutten een onwijs groot aantal loten heeft verkocht werd zij door de ComCom naar voren gehaald om de trekking te doen. Hieronder de uitslag van de trekking:

1e prijs: Fam. Blaak
2e prijs: Janneke Maathuis
3e: Roxanne Pleeging
4e: Ilona Tamminga
5e: Fam. Berenst
6e: Theo Stad
7e: Fam Rusken
8e: Gernand Wilps
9e: Andries Tigelaar
10e: Frank Wilmink
De prijswinnaars werden gelijk gebeld en het was erg leuk dat er een aantal prijswinnaars gelijk naar de kantine kwamen om hun prijs op te halen.

Het bestuur kijkt terug op een zeer leuke en gezellige avond en wenst iedereen die niet aanwezig was via deze weg een gelukkig en sportief 2018!

652 keer gelezen

Bas Huisinga

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.