Koninginneclinic groot succes

De Koninginneclinic georganiseerd op het veld van Juventa/GoedeOrde door de Korfbalstars is mede door het prima weer een groot succes geworden.
Maar liefst 32 korfballers/sters van de verenigingen KVZ (Zutphen), Oranje Zwart (Zwolle), EKC 2000 (Emmen), Kios (Ruinerwold), Aurora (Haarlem op vakantie in Hardenberg) en Juventa/GoedeOrde genoten o.l.v. de trainers Casper, Jelmer en Bas van een,lange, leerzame trainingsdag waarbij veel aandacht werd besteed aan verbetering van spelinzicht, schot, techniek en samenspel. Tussendoor was er ook gezorgd voor de inwendige mens (met dank aan Femke). In de loop van de middag bleek wel dat een trainingsdag wel iets meer energie opslokt dan een doorsnee training en werden er regelmatige drinkpauzes ingelast. Gelukkig verliep de dag zonder vervelende blessures en kon iedereen rond 16.30 uur met een tevreden gevoel terugkijken op een fantastische korfbaldag en hadden sommige deelnemers nog energie over voor een buikschuiver door de plassen (overgebleven van zware regenval van een dag eerder)Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor alle korfballers/sters in spe.

1282 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *