Met spoed pasfoto’s inleveren!

Willen de volgende personen uiterlijk zaterdag aanstaande 2 pasfoto’s inleveren in de daarvoor bestemde doos achter de bar of bij Mirjam Meiling, Wilgenstuk 21. Geen foto’s betekent geen spelerspas en dat houdt weer in dat je dan niet kan spelen.  Het gaat om de volgende personen:

Maria K. Tim H. Nicolle S. Joost van C. Stefan B. Evelien B. Jan Muis Christiaan T. Roderick W. Robert d V. Erik t. B en Henk t B.

Bij de junioren:
Jenine L. Kirsten B. en Jeffery V.

Bij de jeugd:
Marcel N. Celine K. Bram N. Lisa H. Chiel R. Ilse Nijland en Milou P.

1948 keer gelezen

21 thoughts on “Met spoed pasfoto’s inleveren!”

 1. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 2. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 3. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 4. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 5. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 6. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

 7. Hej dit gaat ff niet over de pasfoto's maar uh… morgen komt albert op tv op nederland 3 om 20.25uur met rat van fortuin! 1 ding zal ik zeggen, hij is niet helemaal zo gekleed als dat hij normaal wel is (heb het zelf ook nog niet gezien…)
  Allemaal ff kijkuh dus hahaha;)

Geef een reactie