JUKO – Westrijdverslag Selectie ‘Het Oosten’ tegen Oranje <19

Onze eigen Wilco en Lianne mochten, onder leiding van onze eigen Michel, aantreden tegen Oranje <19. Wilco heeft voor u een wedstrijdverslag geschreven!

Na een aantal nachtmerries over afgeblokt worden en schotklokoverschrijdingen was het zover. Op 16 januari mochten Lianne en ik aantreden tegen oranje onder 19 met het gelegenheidsteam ‘Het Oosten’, met seniorenspelers van verschillende verenigingen uit de regio onder leiding van onze hoofdcoach Michel Zink. Een erg leuke ervaring.

De wedstrijd vond plaats in de topsporthal IISPA in Almelo. Rond 18:00 waren wij aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen. Na de kennismaking en een tactische bespreking kreeg iedere speler een wedstrijdshirt (van Juventa natuurlijk). Even warm worden en inschieten en de wedstrijd tegen de jonge topsporters kon beginnen. Het was mooi om te zien dat er veel publiek uit Hardenberg was meegereisd om ons te zien spelen. Om 19:00 begon de wedstrijd en ik mocht me nog even voorbereiden op wat komen ging op de reservebank. Lianne begon in de basis en gelijk liet zien dat ze nog steeds mee kan met de jonge atleten. Ze maakte een mooie doorloopbal en later schoot ze van afstand raak. Na 20 minuten kwam ik in het veld om te laten zien wat ik in huis had.

De wedstrijd ging lang gelijk op met een minimale voorsprong voor Oranje <19 bij rust. Een toespraak van Michel moest ervoor zorgen dat we in de tweede helft erop en erover gingen. Of het aan de toespraak lag, of aan de 8 nieuwe spelers die Leon Simons (coach van Oranje) inzette in de rust, weet ik niet, maar Oranje <19 trok aan het langste eind en won de wedstrijd met 24-20.

Het was een erg zware maar leuke en leerzame wedstrijd. Als we over een paar jaar met Juventa 1 op hoger niveau spelen hebben Lianne en ik in ieder geval al eens met schotklok gespeeld!

Namens mij, Lianne en Michel: Supporters bedankt!

582 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *