JUKO – Interview ‘Waar is Daniek Hultink gebleven?’

foto-bij-interview-met-daniek

De redactie van de JUKO merkte dat het de laatste tijd een stuk stiller is bij de korfbal, maar hoe komt dit? Na lang zoeken hebben wij het antwoord gevonden, Daniek is weg, maar, waar is zij gebleven….?

Mijn naam is Daniek Hultink, 20 jaar oud en woon nu in Utrecht. Ik korfbal al vanaf de welpjes bij Juventa, maar heb nu helaas de keuze gemaakt om te stoppen aangezien het qua reis en studietijd het niet meer te combineren is.

Ik ben in September dit jaar begonnen met de studie communicatie aan de Hogeschool Utrecht.
Voor deze opleiding heb ik 4 jaar productpresentatie/styling gestudeerd aan het Cibap in Zwolle. Tijdens mijn afstudeerstage bij PR bureau UPR in Amsterdam kwam ik er eindelijk achter dat ik dit werk erg leuk vond. Vandaar de keuze voor de studie communicatie.
Over 5 jaar hoop ik geslaagd te zijn, nog steeds in het westen te wonen en een toffe baan in de Fashion PR te hebben!
Veel liefs,
Daniek

808 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *