Sinterklaas feest 2016

Afgelopen vrijdagavond was Sinterklaas weer op bezoek in de kantine. Zo’n 25 E’tjes en F’jes kwamen zijn verjaardag met hem vieren. De sint had zijn G-piet en Dab-piet meegenomen deze keer. Voordat de Sint met zijn pieten arriveerde, werden er mooie maskers geknutseld, ranja gedronken en pepernoten gegeten.

Toen Sinterklaas er was werd er een mannequin challenge gedaan, waar de Sint zelfs aan meedeed. Bij een mannequin challenge moet iedereen een pose aannemen en zo stil mogelijk blijven staan terwijl er iemand met een camera voorbij komt, de kinderen bleken natuurtalentjes! Aan het einde van de avond vertrokken Sinterklaas en de pieten met de cadeautjes. Gelukkig kwamen de pieten met zakken vol pakjes terug naar de kantine.

Het was weer een geslaagd sinterklaas feest! Het filmpje van de mannequin challenge staat op de Facebook site van Korfbalvereniging Juventa.

Geschreven door Marinda Grip samen met de spelers van de E1

389 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *