Een-Twee’tje met Michel en Gerwyn

J2016-09-17-16-11-44download
De Juko is vanaf heden veranderd.  De Juko is digitaal en hier vindt u een diepgaand interview met de huidige trainers van de selectie.

Na dit interview weet u alles over deze trainers en kunt u ze, als het goed is, met een gerust hart voor onze selectie laten staan. Maar oordeelt u liever zelf en geniet van de vragen en antwoorden van beide heren!

Naam:
(M-Z) Michel Zink
(G-S) Gerwyn Star

Leeftijd:
(M-Z) 32
(G-S) 38

Komt uit een gezin van:
(M-Z) Ik kom uit een gezin van 4, één broertje en mijn ouders.
(G-S) Ik kom uit een warm gezin en we waren thuis met 8 kinderen. Ik heb 1 oudere zus, daarna kwam ik. Vervolgens 4 broertjes en daarna nog 2 zusjes , hoewel die ook al de 20 zijn gepasseerd. Ook is het misschien leuk om te vermelden dat daarvan nog 5 zelf korfballen!

Eet het liefst:
(M-Z) Pasta’s, de italiaanse keuken
(G-S) Een lamsrack van een BBQ, met een licht zoet/pittige saus, heerlijk!

Luistert het liefst naar:
(G-S) Bijv. Queen, Golden Earring en de laatste tijd ook regelmatig Kensington

Donald Trump of Hillary Clinton:
(M-Z) Hillary Clinton
(G-S) Makkie, de minst beroerde is Hillary.

Rijd in een:
(M-Z) Renault clio station
(G-S) Peugeot 406

Korfbalt sinds:
(M-Z) Ik ben op mijn 13e begonnen bij AKC, op mijn 15e ging ik nar NKC en op mijn 22e naar dos 46.
(G-S) Ik ben begonnen toen ik 6 jaar was en gestopt toen ik bijna 17 was. Sinds vorig jaar weer in deze sport begonnen.

Hoogst behaalde resultaat als korfballer:
(M-Z) Met dos 46 reserve korfballeague, maar het mooiste was het kampioenschap met NKC naar de overgangsklasse.
(G-S) 1e van Madjoe uit Rijnsburg (als invaller vanuit de a1)

Trainer sinds:
(M-Z) Trainer sinds mijn 16e bij NKC, dit is het eerste jaar als hoofdtrainer
(G-S) 2 jaar

Best behaalde resultaat als trainer:
(M-Z) Kampioenschap met de A1 naar de eerste klasse
(G-S) Hoewel we vorig jaar als D1 het moeilijk hebben gehad in de zaal, hebben we toch een leuk en gezellig en zeer leervol jaar gehad.

Droom als trainer:
(M-Z) Hoofdtrainer worden in Nijverdal, ambities ook A1 trainer hoofdklasse, bijv. DOS’46 A1
(G-S) Met de huidige selectie de 1e klasse halen

Wanneer voor het eerst gehoord van Juventa:
(M-Z) In de jeugd tegen Juventa gespeeld. Toen Bas Huisinga de hoeken van het veld kreeg te zien:D
(G-S) Toen ik 16 jaar geleden in Hardenberg kwam wonen. Maar ik kwam er pas in aanraking mee toen Marith in 2011 op korfbal ging.

Indruk van Juventa (tot nu toe):
(M-Z) : Zeer positief, leergierige groep. Sociale vereniging. Openstaan voor ontwikkeling. Dit zie je in de hele vereniging terug, dus ook buiten de selectie.
(G-S) Ik vind het een hele leuke en sociale vereniging! Het is een vereniging waarbij een hoop vrijwilligers, met hart en ziel, zich inzetten. Prachtig om te zien! Daarnaast hebben we prachtige accommodaties, wat ook zeker meehelpt in de sfeer.

Doel van het komende zaalseizoen:
(M-Z) Top 3 eindigen
(G-S) Minimaal handhaven in de huidige competitie, en daarnaast individueel spelers sterker en beter maken. En tussen gezelligheid aan de ene kant en resultaat aan de andere kant; daar ligt mijn speelveld als trainer.

Waar staat Juventa over 5 jaar:
(M-Z) Stabiele 1e klasser
(G-S) Als deze groep bij elkaar blijft, denk ik dat we in staat moeten zijn in de 1e klasse te gaan korfballen.

De tweede sport (na korfbal uiteraard):
(M-Z) Zonder twijfel, mountainbike, veel ATB-routes in en rond Nijverdal. Hellendoornse omgeving is erg mooi.
(G-S) Ik heb niet echt een duidelijke 2e sport, mogen het er ook een paar zijn?  Als sporter heb ik altijd genoten van extreme vormen van ‘sport’. Parachutespringen, klimmen in de bergen, endurance sporten met obstakels in extreme omstandigheden, dát vond ik echt kicken. Als toeschouwer, geniet ik van heel veel sporten op hoog niveau. En dan kan ik genieten van wielrennen, schaatsen, basketbal, judo, k1, en natuurlijk ook van voetbal, Força Barça!

Ik ga niet weg bij Juventa voordat:
(M-Z) ik uitgeleerd/ uitgekeken ben op de groep. De groep moet  van mij kunnen blijven leren.

Grolsch of Heineken:
(M-Z) Grolsch natuurlijk!
(G-S) Grolsch

FC Twente of Ajax?
Hier hebben beide trainers niet het juiste antwoord gegeven.

Ik zal nooit:
(M-Z) in dronken toestand bij Juventa aanwezig zijn.
(G-S) Ik doe mijn best om eerlijk te zijn.

Ik heb een hekel aan:
(M-Z) mensen die niet eerlijk zijn.
(G-S) Ik heb niet zo snel ergens een hekel aan. Mijn persoonlijke allergie zit bij sporters die wel kunnen, maar niet willen. Ik vind het lastig als ze geen inzet tonen. Natuurlijk zegt dat ook wat over mij; ik vraag ook veel van mijzelf.

Laatste woord:
(M-Z) Geef nooit op totdat je jouw doel bereikt heb!

549 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *