Stukje Schutterstoernooi geschreven door Chiel Rusken

Zoals in een eerder bericht al werd aangegeven zal de Juko vanaf heden veranderen. De redactie zal zo nu en dan leden benaderen om een stukje te schrijven voor op de site. Chiel Rusken uit de A1 heeft deze keer een stukje geschreven over het schutterstoernooi afgelopen woensdag.

Schutterstoernooi 2016

Op woensdag 19 oktober werd het Schutterstoernooi gehouden in de Beek. Ook dit jaar was er weer een ruime opkomst van kinderen die tegen elkaar streden om de prijzen te winnen. Er waren dit jaar ook veel kinderen die zich nog niet aan hadden gesloten bij de club, maar al wel met Juventa bekend waren. Ook bij hun is het Schutterstoernooi erg goed bevallen. Het populairste onderdeel was de hindernisbaan, waarbij de kinderen over een aantal obstakels moesten zien te komen, om vervolgens de snelste tijd neer te zetten. Ook waren er veel leden van de club die dit jaar weer hebben geholpen, dus ook dit jaar gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers. Bij de kinderen was het dit jaar erg goed bevallen en ze keken alweer uit naar het volgende Schutterstoernooi.

Chiel Rusken

 

435 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *