JUKO informatie

De JUKO wordt digitaal en niet meer in de vorm zoals je hem gewend bent. Je hebt hem al een tijdje niet gezien, maar bovenaan de site staat nu een kopje JUKO waar regelmatig een stukje geplaatst zal worden. Jouw hulp is hiervoor nodig, zo zal de JUKO van en voor de vereniging worden, voor en door jou!

Beste, lieve en zeer gewaardeerde leden van Juventa,

Zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt is er al een tijd geen JUKO meer uitgekomen. Je hebt dit prachtige clubblad waarschijnlijk verschrikkelijk gemist en wij als redactie willen daarom de JUKO weer nieuw leven inblazen.

Het bestuur heeft besloten de JUKO niet meer te laten drukken, dit vanwege de hoge kosten en volgens hen de kleine meerwaarde hiervan. Wij, als redactie, vonden een .pdf bestand op de site niet de moeite waard waardoor de JUKO een soort van verdween.

Na overleg hebben wij besloten om de JUKO een doorstart te gunnen in digitale vorm. Wij willen wekelijks een bericht op de site plaatsen wat bijvoorbeeld eerst een item was uit de JUKO. Via de site kun je de berichten dan lezen. Elke week een leuk nieuw bericht. Via de site kunnen wij veel meer met foto’s en filmpjes doen. Hartstikke leuk natuurlijk!

Hier hebben wij jouw hulp wel bij nodig! Wij als redactie zullen de komende tijd mensen aanspreken om af en toe een stukje te verzorgen voor de JUKO. Dit om iedereen te betrekken bij de JUKO. Door de nieuwe vorm van de JUKO hoeft niemand er lang mee bezig te zijn en krijgen we leuke berichten voor en door iedereen op de site.

Dus wordt je gevraagd om iets te maken? Twijfel niet en schrijf een leuk stukje voor op de site. Heb je nog vragen, of weet je zelf een leuk onderwerp voor op in de JUKO? Spreek iemand van de redactie aan.

Wij hebben zin om de JUKO weer te maken zoals die was… En misschien nog wel beter!

Groetjes, de redactie.
redactie@juventa-hardenberg.nl

Maaike Wiersema
Fenny Peters-Winters
Arjan Smilde

421 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *